06-36320095 info@flexrenovatie.nl

Schilderwerk

Van monumentale panden tot uw voordeur strak in de lak zetten. Klein of groot? Wij komen het weer netjes maken!

Van de buitenkant van uw 19de eeuwse stadvilla tot uw watergedragen binnendeur, wij schilderen het voor u.

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning en/of bedrijfspand.  Goed schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling maar zorgt ook voor het behoud van uw huis en/of pand.

Kwalitatief Schilderwerk

Kwalitatief schilderwerk hangt niet alleen af van de buitenste laag die je ziet. Het begint al veel eerder. Gedegen schilderwerk begint bij een goede ondergrond. De voorbehandeling van het te schilderen oppervlak en de grondlagen bepalen de uiteindelijke kwaliteit. Wanneer wij voor het eerst bij u komen, bepalen we de status van het schilderwerk. We kijken hier naar het verfsysteem, de huidige staat en de te nemen stappen om het weer in topstaat te brengen. Bij goed onderhouden schilderwerk volstaat dit al met wassen, licht op schuren en schilderen. Mocht het schilderwerk in mindere staat zijn dan leggen wij u precies uit hoe wij het weer in topstaat kunnen brengen. 

Houtrotherstel

Wanneer wij houtrot constateren zullen wij altijd in overleg met u een stappenplan maken. Wij werken met de beste producten uit de markt om houtrot te kunnen herstellen. Wanneer we hieraan beginnen laten wij u ook altijd zien wat de stand van zaken is. Hierbij is het belangrijk om de oorzaak te onderzoeken en deze weg te nemen. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij houten delen vervangen. Zelfs het freeswerk aan uw huis en/of pand maken wij op maat. Hierdoor kunnen wij alles in originele staat herstellen.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met ons voor uw schildersklus? Klik hier, wij komen graag bij u langs.